Framed multi-purpose joomla template

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység. Lépjen velünk kapcsolatba:

 

 

Van kérdése?

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype

monikavadai

anyagyermek - Ajánlások

Mónika segitségével, jó tanácsaival és az általa készitett gyógynövénykeverékekkel már második éve sikerült elkerülnöm a nagy téli influenzajárványokat, kordában tartani a "stressz-t" és a szorongásokat. A javasolt étrendi változásokat is könnyü megvalósitani, mert a megszokott üzletekben megvásárolható alapanyagokat használom, nincs szükség drága, vagy nehezen beszerezhető élelmiszerekre. Mónika derűs hozáállása és kedves biztatása is nagyon sokat segített ezeknek a céloknak az elérésében.
Edit
Mónikával először akkor találkoztam, amikor a kisbabám szörnyű székrekedésben szenvedett már hónapok óta. Mindent kipróbáltam, amit orvosaim javasoltak, de semmi sem segített. Ez nagyon nehéz időszak volt számomra, hiszen kisfiam születése óta erős reflux-tól és allergiáktól is szenvedett. Általában nem fordulok egészségügyi konzultánsokhoz, hiszen magam is az egészségügyben dolgozom, de amikor láttam, hogy van anyákra és gyermekekre specializát természetgyógyasz, akkor felhívtam Mónikát,akivel nagyon meg vagyok elégedve. Mónika nemcsak hogy kedves, empatikus, megértő és gyermekekhez nagyon értő, de egy kítűnő terapeuta. Hónapokig küzdöttem a fiam egészségi problémáival, de egy héttel azután, miután Monika eljött hozzánk kisfiam újra egészséges és kiegyensúlyozott lett. Mónika engem is sikeresen kezelt ezalatt az idő alatt. Tetszett az is, hogy Mónika mindig rugalmas és elérhető volt. Azóta nagyon sok ismerősömnek ajánlottam Mónikát, akik szintén nagyon hálásak neki. Továbbra is, ha a család egészségéről van szó, Mónikához fordulunk segítségért. Köszönöm Neked, Mónika!
Brenda
 
Éveken keresztül, amióta a fiam gyerekközösségbe járt minden télen ki-be jártunk a betegségekből. Telente többet volt itthon betegen mint az oviban. Mióta Móni kikeverte a személyre szabott csodaszer influenza mix-et, azóta alig hiányzik a közösségből, és nem kell aggódnom a betegségek miatt. A lényeg hogy a fiam idejében elkezdje szedni a gyógynövényt, és telente minden nap adok neki egy adaggal. Köszi Móni!!
Mónika
 
Mónikát egy fantasztikus természetgyógyásznak és embernek tartom. Tanácsai már többször segítettek rajtam és családomon. Először akkor fordultam hozzá, amikor egy nagyon stresszes időszakon mentem keresztül vetélésem után. Kedves, gondoskodó személyisége átsegített engem ezen a nehéz időszakon. Gyógynövényeken kívül sok jó tanácsot kaptam étrendemet és életstílusomat illetően, ami nagyban javított a hangulatomon, az energiaszintemen és a stresszen. A tavaly óta kapott influenza elleni gyógynövény keverék szedése óta pedig a családban senki sem volt beteg, még télen sem. Általában az egész családon végig szokott menni az influenza legalább kétszer egy télen. Idén, amikor érezzük ez első tünetet, el kezdjük szedni a gyógynövényt és idáig mindig működött!
Ágnes
 
Köszönöm, hogy az egész családomat gyógyítod! Jó tudni, hogy segítségeddel egészségesen, jó kedélyben és természetesen tudunk élni. Gyógynövényeiddel és tanácsaid segítségével megerősödött az immunrendszerem úgy, hogy a telek már nem a végeláthatatlan megfázásokat, influenzákat és arcüreggyulladásokat jelentik számomra. Megnyugvást jelent, hogy csak egy telefonhívásra vagy tőlünk!
Judit
Tavaly év elején kaptam el egy húgyhólyagfertőzést és ez később átterjedt a vesémre, ami iszonyatos fájdalmakat eredményezett. Az elkövetkező öt hónapban több orvost is felkerestem, de az orvosok tehetetlenül álltak a betegségemmel szemben, mivel a bevált gyógykezelések nálam mind kudarcot vallottak. Öt hónap szenvedés után egy barátom ajánlására kerestem fel Mónikát, akiről az első benyomásom nagyon kellemes volt. Végre nem csak egy betegnek éreztem magam a sok közül, hanem embernek, akire a terapeutája maximálisan odafigyel és mindent megtesz a gyógyulása érdekében. A későbbiekben Mónika szakértelme, alapossága és empátiája - ami a gyógyulásomat eredményezte - teljesen lenyűgözött. Nagyon hálás vagyok neki, hogy meggyógyított ebből a betegségtől és a segítségével most ismét egészséges és boldog ember lehetek.”
Alíz
 
Ratnamurtival 11 évvel ezelőtt találkoztam. Kismama jógaórákra jártam Aucklandban. Egyszer Ratnamurti jött helyettes jógaóktatónak az óránkra, Amint belépett a terembe jó energiát éreztem és egy csodálatos jógaórában volt részem. Az óra után elmondtam neki, hogy a terhesség elmúlt három hónapjában szúró hátfájásban szenvedtem. Egészséges, boldog kismama voltam rendszeresen mozogtam és számos terápiát megpróbáltam, de semmi sem segített a hátfájáson. Ratnamurti mögém állt és kb 5 perc energia gyógyítás után a fájdalom elmúlt és soha nem tért vissza. Azóta Ratnamurtival közeli barátok és kollégák vagyunk. Ratnamurti több nehéz időszakon átsegített mint mint barát, mint jóga guru és mint gyógyító. Óriási tudása van mint a jóga terapeuta és oktató és a gyógyító energiája rendkivüli.
Monika
Nagyon szerencsés vagyok, hogy Ratnamurtit már évek óta ismerhetem jóga tanári és gyógyítói minőségében. Ő volt a jógatanárom a jógaoktatói képzésemen. Részt vettem számos workshop-ján és sok jógaóráján. Tudása és bölcsessége a jóga terén hatalmas. Remekül tudja tanítani azt, hogy hogyan kell jógát oktatni és inspiráló módon adja át tudását és tapasztalatát a diákjainak. Mélyen elköteleződött a jóga útján, jóga életmódot folytat évek óta, és nagy szolgálatot tesz azzal, hogy ezt a tudást sokaknak átadja. Ratnamurti mindig biztató és támogató, nagyon szívesen válaszol minden felmerülő kérdésre. Tudja, mely jóga gyakorlatnak milyen hatása van pontosan és milyen élethelyzetben, milyen egészségügyi problémánál, melyik gyakorlat a leghasznosabb. Kedves és gondoskodó, nagyon intuitív, átlátja az emberek életében történő nagy változásokat, váltásokat és összefüggéseket a szellemi tudatosság és a spiritualitás útján. Ratnamurti egy kiváló és bölcs tanító.
Georgia
Az auratisztító kezelések Ratnamurtival nagyon mélyek voltak, ő egy nagyszerű gyógyító. Az elengedések, amiket a kezelés alatt átéltem rendivüliek voltak. A kezeléseknek nagyon pozitív hatása volt rám. Ratnamurtit bátran tudom ajánlani és hálás vagyok gyógyításáért és bölcsességéért.
Suzanne
Ratnamurti egy nagyon bölcs, hozzáértő és elkötelezett jóga oktató és jóga terapeuta, tehetséges látó és gyógyító. Tudásának és tapasztalatának mélysége és szélessége csodálatra méltó. Több mély élményen mentem keresztül a segítségével mint jógaoktató és gyógyító, rengeteget tanultam tőle. A gyógyító kezelésein nagy változásokon, elengedéseken mentem keresztül, ami jelentős gyógyulást hozott az életemben. Szívből tudom ajánlani kezeléseit.
Diana

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység.

KÖVESS MINKET  

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legújabb akciókért, hírekért!