Framed multi-purpose joomla template

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység. Lépjen velünk kapcsolatba:

 

 

Van kérdése?

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype

monikavadai

anyagyermek - Gyermek egészség és táplálkozás

Gyermek egészség és táplálkozás

Ha azon tűnődik, hogyan lehetne gyermeke egészségesebb, akkor kérjük keressen fel bennünket.

Gyermeke szenved az allergiától - szénanáthától, asztmától, vagy ekcémától? Esetleg Ön úgy gondolja, hogy ez egy öröklődő betegség és ezért gyógyíthatatlan? Még ha az allergia öröklődik is, attól még nem kell vele élnünk életünk végéig. Néha elég egy kis étrendbeli változás ahhoz, hogy a gyermeke egészsége drasztikusan megváltozzon. Például gyakran a tehéntej lecserélése kecske-, szója-, rizs vagy mandulatejre már magában megoldja az allergia problémáját.

Gyakran keresnek fel bennünket anyukák gyermekük súly problémáival. Ha akár gyermeke alultáplált vagy túlsúlyos mi tudunk segíteni. Fontos, hogy minden gyermek étrendjét egyénileg vizsgáljuk és személyre szabott étrendet javasoljunk minden gyermek illetve szülő számára. Olykor felírunk étrend kiegészítőket is mint például emésztést javító gyógynövényeket és acidophilus probiotikumot. A helyes étkezési mód az egész család számára elengedhetetlen. Minden étkezéshez üljünk le, figyelmünket kizárólag az ételre fordítsuk és ne a tv-re, az újságolvasásra, vezetésre, video játékokra, stb…Az ételt rendesen rágjuk meg, hiszen így a tápanyagok jobban fel fognak szívódni.

Ha gyermeke immunrendszere nem elég erős, akkor sok lesz a megfázás, az influenza, a gyomor probléma. Ez különös gondot jelenthet, ha most kezdi a bölcsödét, óvodát vagy az iskolát. Szeretnénk Önnek tanácsot adni abban, hogy milyen módon tudná gyermeke immunrendszerét megerősíteni megfelelő gyógynövényekkel és táplálékkal. A cél, hogy gyermek egészségesebb legyen és lehetőleg ne hiányozzon a bölcsödéből, óvodából vagy iskolából.