Framed multi-purpose joomla template

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység. Lépjen velünk kapcsolatba:

 

 

Van kérdése?

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype

monikavadai

anyagyermek - Gyógynövényes orvoslás

Gyógynövényes orvoslás

Gyógynövények voltak az ember első gyógyszerei és élelmiszerei, megelőzik  még az írott történelmet is. A gyógynövényes orvoslás a legrégebbi és még mindig a leggyakrabban használt rendszer az orvostudomány mai világában is. A gyógynövények kizárólag növényi alapúak  és a világ összes társadalmában és kultúrájában használatosak. Gyógynövények használata mint orvosság jelentős előnyökkel jár. A gyógynövények használata sok orvosi kezelés mellett is javasolt, gyakran a gyógyszerek mellékhatásainak csökkentésére.  A növények gyógyító hatása az összetett kémiai jellegüknek és a különböző növényi részek bevonásának köszönhető.

A klinikánkon dolgozó orvosi gyógynövény szakértők biztonságos és hatékony módon alkalmazzák a gyógynövényeket. A tünetek okát keresik és gyógyítják figyelembe véve a szervezet veleszületett öngyógyító képességét.

A gyógynövényes receptek általában 3-6 gyógynövényből állnak. A gyógynövényes recept személyre szabott, így a konzultáció alatt felmerült legtöbb egészségügyi problémát kezeli. A Mother and Child ™  - Anya és Gyermek Online Természetgyógyászat lehetőség szerint bio gyógynövényeket alkalmaz.