Framed multi-purpose joomla template

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység. Lépjen velünk kapcsolatba:

 

 

Van kérdése?

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype

monikavadai

anyagyermek - Termékenység, természetes fogantatás

Termékenység, természetes fogantatás

Társadalmunkban úgy tűnik, hogy gyermekeket életünk egyre későbbi szakaszára tervezünk. Jelenleg több méreganyag is halmozódik fel a testünkben és a környezetünkben, mint a múltban. Ezen tényezők miatt egyre több nő érkezik klinikánkra termékenységi problémákkal.

Nagyon boldogok lennénk, ha felvenné velünk a kapcsolatot, ha most határozta el, hogy gyermeket szeretne vagy ha már egy ideje próbál teherbe esni, de nem sikerül.

Célunk az, hogy Önt optimális egészségi állapotba hozzuk terhesség előtt. Ezáltal könnyebb a teherbe esés és a terhesség is egészségesebb és élvezetesebb lesz számára. Így a babájának is nagyobb esélyt ad arra, hogy egy egészséges életet kezdjen.

Szakterületünk a természetes fogantatás, a termékenység, a szülésre való felkészítés és a kismama egészség. Ahhoz, hogy a természeten essünk teherbe, először is meg kell érteni a menstruációs ciklusunkat. Segítünk szabályozni a menstruációs ciklust és így növelni az esélyét a természetes fogantatásnak. A kiegyensúlyozott étrend is nagyon fontos, ezért egy személyre szabott táplálkozási tervet is adunk a konzultációt követően. Azt is szeretnénk, hogy teherbe esés előtt kitisztuljon a szervezete és a környezete is. Ezért elmagyarázzuk, hogy milyen táplálkozásbeli és környezeti méreganyagokat kerüljünk és hogy milyen módon tudja méregteleníteni a szervezetét megfelelő étrenddel és gyógynövényes orvoslással.

Konzultációnkat mindkét leendő szülőnek javasoljuk, hiszen a megszületendő gyermek egészségében az anya és az apa fogantatáskori egészségi állapota is meghatározó szerepet játszik.