Framed multi-purpose joomla template

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység. Lépjen velünk kapcsolatba:

 

 

Van kérdése?

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype

monikavadai

anyagyermek - Rólunk

A Mother and Child™ Anya és Gyermek Természetgyógyászat története

Egy gyermek felneveléséhez egy egész falura van szükség" – hallottam ezt sokszor az idősebb generáció anyukáitól és bába asszonyaitól. És hirtelen rájöttem, hogy miért is olyan nehéz sokszor egy új anya élete. A régi idők közösségeitől eltérően ma izolált kis világban élünk, gyakran az anya egyedül neveli gyermekét vagy az apával együtt, aki viszont teljes munkaidőben dolgozik. Így a gyermek első néhány évében, az anyáknak maximális támogatásra és segítségre van szükségük.

Miután kislányom egy-két éves lett, azt kérdeztem magamtól, hogy milyen módon tudnék én segíteni más anyáknak, leendő anyáknak. Tapasztalt és képzett orvosi gyógynövény szakértő és természetgyógyász lévén, úgy döntöttem, hogy létrehozok egy online természetgyógyász klinikát, amely természetes egészség konzultációkat és a táplálkozás tanácsadást nyújt anyák és gyermekek, terhes és terhességre készülő nők részére. Így az anyák meg tudják tartani a gyermekük alvási rutinját, nem kell millió csomaggal és beteg gyerekekkel elindulni otthonról. Remélem online egészségügyi klinikánk segítségére lesz.

Kérjük, tallózzon a honlapunkon, és hívjon minket, vagy írjon nekünk bátran, ha kérdése vagy megjegyzése van.

Üdvözlettel,

Vadai Mónika
Orvosi Gyógynövényszakértő és Okleveles Természetgyógyász
A Mother and Child Anya és Gyermek Online Természegyógyász klinika alapítója

TERAPEUTÁINK

Vadai MónikaTulajdonos
Orvosi gyógynövényszakértő
Okleveles természetgyógyász; Reiki terapeuta
Vadai Mónika Budapesten született és közdászként végzett Magyarorzságon. Sok évés utazás után, Mónika Új-Zélandon telepedett le 2000-ben és itt találta meg hívatását, a természegyógyászatot.
Swami Ratnamurti Saraswati (Alinta Okan)Jóga terapeuta
Aura és Csakra Gyógyító
Swami Ratnamurti Saraswati több mint 40 éve ismert a jóga világban, mint tanár, mint jóga oktatók trénere és mint tanfolyamvezető. 35 éve Swami, lelki tanító. Számos jóga tanfolyamot vezetett és megannyi cikke jelent meg a jógáról.

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység.

KÖVESS MINKET  

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legújabb akciókért, hírekért!