Framed multi-purpose joomla template

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység. Lépjen velünk kapcsolatba:

 

 

Van kérdése?

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype

monikavadai

anyagyermek - Jóga terápia

Jógaterápia

Jóga terápia a jóga ősi tudományának azon ága, amely az egészséggel és jó közérzettel  foglalkozik fizikai, pszichológiai és spirituális szinten. Orvosi kutatások kimutatták, hogy a jóga terápia az egyik leghatékonyabb kiegészítő terápia gyakori betegségek és olyan átmeneti állapotok esetén mint a terhesség vagy a szülés utáni időszak.

Jóga terapeutánk az Ön egyéni igényeinek megfelelő test gyakorlatokat, aszánákat, légzőgyakorlatokat és relaxációs technikákat fog javasolni.

Jóga terápiát javaslunk Önnek, ha terhes, terhességre készül vagy a közelmúltban szült. Jóga terápia ajánlott krónikus betegségek esetén vagy csak az általános jó közérzet elérése végett. 

Szívesen segítünk, ha már önnállóan jógázik vagy ha csak most kezdte el jógaoktatói karrierjét.

 

Kismama jóga terápia

Különleges kismama jóga technikákat alkalmazunk a szülésre való felkészítésre. Ez magában foglalja a testhelyzeteket a test egyensúlyáért, a pránajámát (a légzést) a hormonok és a szülés ségítségére, a jóga nidrát (mély relaxációt) és a meditációt az anya-gyermek kapcsolat  erősítésére.

Baba-mama jóga terápia

A szülés utáni aszánáknak (testtartásoknak) resztoratív és tónus növelő hatásuk van a test és a lélek számára. A testtartásokat, a légzési és meditációs gyakorlatokat egyéni igényekre szabjuk.  A baba-mama jóga létrehoz egy szent helyet, ahol anya és gyermeke együtt piheni ki a szülést és készül fel a már más dimenzióbeli együttélésre. Az elme - energia hatása nagyon intim, jó hatással van mind a mamára, mind a babára.

Jóga terápia új jógaoktatóknak

Nemrégen fejezte be a jógaoktatói tanfolyamot, és még mindig van néhány kérdés, vagy csak szeretne beszélgetni egy nagyon tapasztalt jógaoktatóval és Swamival (spirituális tanítóval) több évtizedes tapasztalattal? Akkor kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Spiritális útmutatás mellett választ kap minden ászanákkal, pránajámával, relaxációs és meditációs technikákkal kapcsolatos kérdésére.

Időpontfoglalás

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység.

KÖVESS MINKET  

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legújabb akciókért, hírekért!