Framed multi-purpose joomla template

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység. Lépjen velünk kapcsolatba:

 

 

Van kérdése?

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype

monikavadai

anyagyermek - Sport terápia

Akár koca sportoló, akár élsportoló, a helyes táplálkozás és folyadék fogyasztás elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezze magát és jobban teljesítsen a sportban. Ellátjuk Önt egy személyre szabott táplálkozási tervvel, amit a testtípusa, egészségi állapota, ízlése, edzés- és a versenyterve alapján állítunk össze. Segítünk Önnek az edzés illetve verseny előtti, alatt is utáni helyes hidratálás és étkezési szokások kialakításában. A konzultáció után tudni fogja, hogy mikor és hogyan töltse fel a szervezetét megfelelő tápanyagokkal, hogyan kerüljön csúcsformába.

Foglaljon időpontot most

A kineziológiai Taping technikát és szalagot Dr. Kenzo Kase fejlesztette ki Japánban több mint 25 évvel ezelőtt. Az 1970-es években Dr. Kase kutatni kezdett egy sport szalag módszerre, amely segíthet a traumatizált szövet és az izmok gyógyulásában. Azt találta, hogy a szabványos szalag technikák, mint például a sport szalagok és pántok valóban izom-és ízületi támogatást nyújtanak, azonban csökkentik a mozgástartományt és nem támogatják a fasciat és bizonyos esetekben gátolták a traumatizált szövet tényleges gyógyulási folyamatát. Egy új kezelési megközelítésre volt szükség. 

Cikk folytatása

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység.

KÖVESS MINKET  

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legújabb akciókért, hírekért!