Framed multi-purpose joomla template

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység. Lépjen velünk kapcsolatba:

 

 

Van kérdése?

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype

monikavadai

anyagyermek - Wellness programok és elvonulások

Wellness programok és elvonulások

Wellness programok

Szállodája számára különleges és egyéni wellness programokat és csomagokat kínálunk. A legnépszerűbb programunk a Wellness Hétvége Csomag, amiben természetgyógyászati konzultációt, táplálkozási tanácsadást, íriszdiagnosztikát, jóga terápiát és energia gyógyítást kínálunk a hétvégén szállodájukban tartózkodó vendégeik számára.

Kérjük, érdeklődjön nálunk.

Kapcsolat

 

 

Elvonulások

Mindannyiunknak szüksége van egy kis ‘elmenekülésre’ a mindennapi rutinból. Vágyunk egy szép, természetes helyre, ahol kikapcsolódhatunk, ahol újra harmóniába hozhatjuk testünket, lelkünket, érzelmeinket.

Elvonulásaink során ismereteket fog szerezni az általános egészségi állapotáról és arról, hogy hogyan tudna egészségesebben és kiegyensúlyozottabban élni. Életmód, táplálkozás és a testmozgással kapcsolatot tanácsot kínálunk, amit a minddennapi életben tud majd hasznosítani az elvonulas után. Az elvonulás alatt többfajta gyógyító terápiában részesül, mint például a jóga és a reiki gyógyítás.

A következő elvonulás időpontját a Programunk oldalán találja

Programok

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység.

KÖVESS MINKET  

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legújabb akciókért, hírekért!