Framed multi-purpose joomla template

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység. Lépjen velünk kapcsolatba:

 

 

Van kérdése?

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype

monikavadai

anyagyermek - Iriszdiagnosztika (Szem diagnózis)

Íriszdiagnosztika

Az íriszdiagnosztika szó szerint csak a szivárványhártya diagnózisa, de mi a teljes szemre kiterjedő diagnosztikai módszert alkalmazzuk, ami tartalmazza a pupilla és a szklera (szemfehérje) diagnózisát is, A szemek tükrözik a szervezet örökölt erős és gyenge pontjait és a szöveti gyengülést, amit magunknak okoztunk étrendünkkel és az életmódunkkal. Szemeink személyiség típusunkat és érzelmeinket is tükrözik.

Egy speciális szem kamerával készítünk fotót a szeméről. A fotót átvisszük számítógépre, ahol tovább tudjuk tanulmányozni, majd a mentett fotót összehasonlítjuk későbbi fotókkal és a család többi tagjának szem fotóival. Nagyon érdekes összehasonlítani a gyermekek szemét a szülők és a nagyszülők szemével és felismerni a hasonlóságokat.

Ha szeretne többet megtudni az öröklött felépítéséről, teste erősségeiről és gyengéiről, kérjük foglaljon most időpontot.

Íriszdiagnosztikát csak személyesen tudunk készíteni. Kérjük keresse fel a Programok oldalunkat további információért.

Programok

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység.

KÖVESS MINKET  

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legújabb akciókért, hírekért!