Framed multi-purpose joomla template

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység. Lépjen velünk kapcsolatba:

 

 

Van kérdése?

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype

monikavadai

anyagyermek - Energia gyógyítás

A Reiki egy japán eredetű gyógyító művészet. A Reiki két japán szóból származik (Rei), ami azt jelenti, "Egyetemes Élet" és a (Ki), ami azt jelenti, "Energia". A Reiki egy finom és hatékony formája az energia gyógyításnak, mely az irányított életenergián alapszik. Ez az életenergia áramlik át minden élő dolgon. A Reiki terapeuta érti, hogy mindenkinek megvan az a képessége, hogy csatlakozzon a saját gyógyító energiájához és ezzel saját vagy más öngyógyító energiáját erősíteni képes. Úgy tartják, hogy ha egy személy "ki"-je vagy energiája erős és szabadon folyó, akkor mind teste, mind elméje egy pozitív egészségi állapotban van. Amikor az energia már gyenge vagy blokkolt, ez fizikai tünetekhez vagy érzelmi egyensúly vesztéshez vezet.

Cikk folytatása

Mind az aura mind a csakra tisztítása az aurán belül történik. Az aura olyan mint egy energetikai szerv vagy pajzs, amely körülvesz bennünket. Ideális esetben az aura tiszta és erős. Néha, amikor a rossz a közérzetünk, lábadozunk, szülés után, lelki vagy érzelmi problémákkor, energiamezőnk kikopottá és kissé zavarossá válik. Ez mindannyiunkkal megesik. Az aura tisztítás törli az aura homályosságát és lezárja az éleket. Meglepő módon úgy érezzük, hogy kipihentebbek, nyugodtabbak és békésebbek vagyunk mint a kezelés előtt. Így a betegség vagy a rossz közérzet is gyorsabban múlik.

Cikk folytatása

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység.

KÖVESS MINKET  

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legújabb akciókért, hírekért!