Framed multi-purpose joomla template

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység. Lépjen velünk kapcsolatba:

 

 

Van kérdése?

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype

monikavadai

anyagyermek - Reiki gyógyítás

Reiki gyógyítás

A Reiki egy japán eredetű gyógyító művészet. A Reiki két japán szóból származik (Rei), ami azt jelenti, "Egyetemes Élet" és a (Ki), ami azt jelenti, "Energia". A Reiki egy finom és hatékony formája az energia gyógyításnak, mely az irányított életenergián alapszik. Ez az életenergia áramlik át minden élő dolgon. A Reiki terapeuta érti, hogy mindenkinek megvan az a képessége, hogy csatlakozzon a saját gyógyító energiájához és ezzel saját vagy más öngyógyító energiáját erősíteni képes. Úgy tartják, hogy ha egy személy "ki"-je vagy energiája erős és szabadon folyó, akkor mind teste, mind elméje egy pozitív egészségi állapotban van. Amikor az energia már gyenge vagy blokkolt, ez fizikai tünetekhez vagy érzelmi egyensúly vesztéshez vezet.

Reiki kezelés segítségével a feszültség és a stress enyhíthető és a szervezetet olyan állapotba hozható, ahol a gyógyulás minden szinten - fizikai, szellemi és érzelmi szinten is lehetővé válik. A kezelés kellemes és pihentető és jó közérzetet biztosít.

Klinikánkon a Reiki gyógyító kezelés adomány alapú. 

Ha Reiki gyógyító kezelést kér saját vagy csakádtagja, irsmerőse részére, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Kapcsolat

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység.

KÖVESS MINKET  

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legújabb akciókért, hírekért!